De Amersfoortse Zorgverzekering

De Amersfoortse Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar De Amersfoortse

Zorgverzekeraar De Amersfoortse is er voor ondernemers en medewerkers, bijvoorbeeld met de zorgverzekering. U kunt er profiteren van vrije keuze voor een zorgverlener, zorg van een uitstekend niveau en natuurlijk een aantrekkelijke korting bij collectiviteit. De Amersfoortse is niet de meest voordelige zorgverzekeraar, maar u kunt er wel rekenen op een zorgverzekering die op een uitstekende manier in elkaar zit.

Vrije keuze en de juiste Zorg

U heeft bij De Amersfoortse bijvoorbeeld de vrije keuze uit verschillende zorgverzekeraars. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van de specialist of het ziekenhuis bij u in de buurt, zonder dat u eerst na hoeft te gaan of er sprake is van een contract met deze aanbieder. Bovendien kunt u rekenen op de juiste zorg, waar u snel de beschikking over heeft. U kiest bij zorgverzekeraar De Amersfoortse voor een uitstekende polis, waar u bij ziekte daadwerkelijk wat aan heeft.

Collectiviteitskorting Zorgverzekeraar De Amersfoortse

Daarnaast kunt u met een De Amersfoortse zorgverzekering 2015 gebruik maken van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Dit zorgt ervoor dat u een scherpe premie betaalt, al is dit aan de andere kant niet de meest scherpe van Nederland.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland