Ga naar de inhoud

Zilveren Kruis Achmea Zorgverzekering

Zilveren Kruis Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis

U bepaalt bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis hoe u de zaken rondom uw zorgverzekering wilt regelen. En hoeveel zorg u vergoed wilt hebben. Zo betaalt u nooit te veel premie.

De Basis Plus Module

De basisverzekering dekt soms minder dan u denkt. Daarom heeft Zilveren Kruis nu de Basis Plus Module. Zo bent u voor een lage premie verzekerd tegen onverwacht hoge kosten.

De veranderingen in uw Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een zorgverzekering hebben. De basisverzekering dekt de standaard zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. De overheid bepaalt jaarlijks de inhoud van de basisverzekering. De inhoud van de basisverzekering verandert in het nieuwe jaar.

Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering. Daarmee bent u beter verzekerd, omdat niet alle zorgkosten in de basisverzekering opgenomen zijn. Zoals de kosten voor orthodontie, fysiotherapie of brillen en lenzen. Ook de inhoud van de aanvullende verzekeringen verandert. Sommige vergoedingen vervallen en sommige vergoedingen worden uitgebreid.

Algemene veranderingen

  • Zilveren Kruis Achmea is gerechtigd een product aan te passen of uit de markt te halen. Daarvoor moet wel een passend alternatief geboden worden. Dit geldt voor alle producten.
  • In plaats van rond de 1e van de maand wordt de premie van uw zorgverzekering rond de 27e van de maand afgeschreven.

Regel zelf uw zorgzaken in Mijn Zilveren Kruis

Met Mijn Zilveren Kruis regelt u al uw zaken gemakkelijk zelf. U logt in met uw DigiD en kunt vervolgens:

  • Uw gegevens inzien
  • De stand van uw eigen risico bekijken
  • Uw digitale voorkeuren doorgeven

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland