Energiek Zorgverzekering

Energiek Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Energiek

Zorgverzekeraar Energiek gaat verder dan veel andere verzekeraars, door er alles aan te doen om u in beweging te krijgen. Het is van belang om voldoende te bewegen, aangezien we er daarmee voor zorgen dat we beter in ons vel zitten en over het algemeen minder zorg nodig hebben.

Tevens is de zorgverzekeraar Energiek uitgeroepen tot de beste zorgverzekering voor vrouwen op basis van:

  • Inzet voor betere zorg voor vrouwen
  • Declaraties uitbetaald binnen 5 dagen
  • Vrouwspecifieke vergoedingen
  • 2e in onderzoek Consumentenbond
  • Kinderen en partner ook heel goed verzekerd

Online overzicht

Zorgverzekeraar Energiek zorgt daarnaast voor een uitgebreid online overzicht van informatie en mogelijkheden. U kunt online uw premie berekenen, een nota declareren of vergoedingen bekijken. Krijg daarnaast inzicht in uw eigen risico en wijzig bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens.

De Energiek zorgverzekering maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk om online aan de slag te gaan, zodat de kosten beperkt blijven en zij meer energie kunnen steken in andere zaken. Stap daarom over en profiteer direct van 8,5% korting op uw basisverzekering en aanvullende verzekeringen!

Tips, producten en leuke activiteiten van Energiek

Zorgverzekeraar Energiek geeft u bijvoorbeeld tips over hoe u zelf in beweging kunt komen en organiseert leuke activiteiten die u daarvoor aan kunt grijpen. Daarnaast kunt u er rekenen op kortingen op producten die u daarbij helpen.

Op die manier probeert zorgverzekeraar Energiek de kosten voor de zorg te drukken en daarnaast op een leuke manier met u aan de slag te gaan: een win-win situatie!
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland