CZdirect Zorgverzekering

CZdirect Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar CZdirect

De CZdirect zorgverzekering is er speciaal voor jongeren. U kunt er profiteren van een scherpe premie, nota’s eenvoudig online declareren en nagaan of de rekeningen al betaald zijn. De vergoedingen binnen zowel de basisverzekering als de aanvullende dekkingen zijn specifiek bedoeld voor jongeren. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een uitgebreide dekking waar u bij een zorgbehoefte daadwerkelijk wat aan heeft.

Alles online en scherpe premie

Uiteraard biedt CZdirect zorgverzekering u de mogelijkheid om alles online te regelen, zoals dat past bij een moderne zorgverzekeraar voor jongeren. U kunt online inloggen en uw gegevens wijzigen, inzicht krijgen in uw declaraties en vergoedingen of bijvoorbeeld nagaan of u nog eigen risico over heeft. Verder kunt u rekeningen met behulp van de speciale applicatie declareren, zodat u bij een CZdirect zorgverzekering volledig mobiel bent.

CZdirect voor Jongeren

Zorgverzekeraar CZdirect is er speciaal voor jongeren, al is iedereen er natuurlijk welkom voor de basisverzekering. Kijk met name goed naar de dekkingen, bijvoorbeeld op het gebied van medicijnen. Als klant van CZdirect kunt u de medicijnen eenvoudig online bestellen, waarmee u ervoor zorgt dat u er de deur niet meer voor uit hoeft en u de medicijnen zo snel mogelijk in huis heeft.

Meer: Zorgverzekeraars Nederland