Ga naar de inhoud

Salland Zorgverzekering

Salland Zorgverzekering Logo - Zekere Zorg

Salland Zorgverzekeringen: onderdeel van Eno

Salland Zorgverzekeringen is onderdeel van Eno, een moderne dienstverlener die een optimale gezondheid van klanten centraal stelt in haar denken en handelen. Eno is de nieuwe naam voor de coöperatie Salland, opgericht in 1860. Al 155 jaar hebben zij aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Ook de merken HollandZorg, Salland ZorgDirect en Energiek, een zorgverzekering speciaal voor vrouwen, behoren tot de dienstverlening van Eno.

Zorgverzekeraar Salland

Bij zorgverzekeraar Salland kunt u altijd uitgaan van de beste zorg in de regio. Als regionale zorgverzekeraar staat Salland dichtbij de verzekerden. En hoe meer mensen bij ze verzekerd zijn, hoe meer zij zich kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg.

Bij de dienstverlening van Salland draait alles om u. Dat merkt u aan service dichtbij, de uitgebreide vergoedingen en de ruime zorgkeuze in uw regio. Een aantal kenmerken op een rijtje:

Ruime zorgkeuze en de beste zorg in de regio zonder winstoogmerk
Al 155 jaar de zorgverzekeraar in regio
Declareer eenvoudig digitaal online en via de app
24/7 online inzichten in uw gegevens
Digitale declaraties binnen 5 werkdagen uitbetaald
Gespreid betalen verplicht eigen risico

Visie op zorg

Zorgverzekeraar Salland vindt toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. En dat zonder winstoogmerk. Een groot deel van uw premie zorgverzekering investeren zij namelijk direct weer in goede zorg. In ziekenhuizen bij u in de buurt, in verpleegcentra bij u in de wijk of in extra zorg bij u in de straat. Zo doet zorgverzekeraar Salland dat, al 155 jaar!

Meer: Zorgverzekeraars Nederland

Facebook0

Google+0

Twitter17