CZ Zorgverzekering

CZ Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar CZ

U kunt bij een CZ zorgverzekering rekenen op een scherpe premie, in combinatie met een goede dekking. Het is niet de meest voordelige verzekeraar, al kunt u in veel gevallen rekenen op een collectieve korting vanuit bijvoorbeeld uw werkgever. U heeft er de mogelijkheid om zowel een basisverzekering als een aanvullende dekking af te sluiten, zodat u zich kunt verzekeren op de manier die u wenst.

Zoek een Zorgverlener

Een van de mogelijkheden bij zorgverzekeraar CZ is het vinden van een zorgaanbieder in de buurt. Ga uit van uw huidige locatie en zoek op basis daarvan naar een zorgverlener waar u een afspraak kunt maken. Zoek bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een ziekenhuis of wellicht een andere specialist die u wenst te bezoeken voor een consult of een controle.

Mijn CZ op internet

Bovendien kunt u bij een CZ zorgverzekering rekenen op Mijn CZ. Dit is een online programma, dat u kunt gebruiken om in te loggen, het saldo van uw eigen risico te bekijken en bijvoorbeeld het zorgverbruik na te gaan. Verder kunt u er nota’s declareren, waardoor u volledig in controle bent op het moment dat u een polis afsluit bij zorgverzekeraar CZ.

Meer: Zorgverzekeraars Nederland