Ga naar de inhoud

De Friesland Zorgverzekering

De Friesland Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar De Friesland

De Friesland zorgverzekering maakt gebruik van verschillende pakketten, waarmee u kunt kiezen voor een meer of minder uitgebreide service, bovenop de goede dekking uit het basispakket. Uiteraard kunt u daarnaast besluiten een aanvullende verzekering af te sluiten, bijvoorbeeld om ook de kosten van de tandarts te dekken, of de kosten voor alternatieve geneeswijzen niet zelf te hoeven betalen.

Diverse Zorgverzekeringen De Friesland

U heeft bij zorgverzekeraar De Friesland de keuze uit meerdere pakketten voor de basisverzekering. De dekking is steeds gelijk, maar de service verschilt. Wilt u bijvoorbeeld zoveel mogelijk zelf online regelen? Dan kunt u rekenen op de meest scherpe premie. Wenst u aan de andere kant wat meer ondersteuning, zodat u bijvoorbeeld geen omkijken heeft naar de betalingen? Ten derde kunt u de meest uitgebreide zorgverzekering met het basispakket afnemen, bijvoorbeeld vanwege de vrije keuze voor zorgaanbieders door heel Nederland. U bepaalt bij zorgverzekeraar De Friesland zelf wat u wilt betalen voor de zorgverzekering.

Online declareren

Uiteraard kunt u bij een De Friesland zorgverzekering gebruik maken van een handige app, om bijvoorbeeld uw nota’s te declareren. U heeft op uw smartphone altijd inzicht in de verzekering, zodat u goed weet waar u aan toe bent, wat u nog dient te betalen en wat uw zorgverbruik op dit moment is.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland