Anderzorg Zorgverzekering

Anderzorg Logo

Zorgverzekeraar Anderzorg

De Anderzorg zorgverzekering houdt de zorg graag zo goedkoop mogelijk, door u zoveel mogelijk zelf te laten doen. Zoekt u naar een voordelige zorgverzekeraar en wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van mobiele mogelijkheden?

Kijk dan in ieder geval naar de pakketten van zorgverzekeraar Anderzorg. U kunt er een basisverzekering afsluiten, of gebruik maken van de aanvullende dekkingen.

Handige checklist voor vergoedingen

Zorgverzekeraar Anderzorg maakt gebruik van een uitgebreide website, waar u bijvoorbeeld de beschikking heeft over een uitgebreide A-Z checklist, om na te gaan wat u er vergoed krijgt. Vergelijk dit met uw huidige verzekeraar, of ga na in hoeverre de verzekeraar de kosten die u het komende jaar verwacht zal vergoeden.

Keuzevrijheid en mobiele Zorgverzekeraar

Daarnaast kijkt Anderzorg graag vooruit, wat bijvoorbeeld blijkt uit de mogelijkheid om mobiel zorgkosten te declareren. U doet dit met een handige app op uw smartphone, door een foto van een nota te maken en deze direct te versturen.

Bovendien heeft u bij zorgverzekeraar Anderzorg een ruime keuzevrijheid, wat onder andere betekent dat u uit meer dan 35.000 zorgaanbieders kunt kiezen.

Zoekt u een voordelige zorgverzekering met mobiele mogelijkheden en een goede dekking? Dan vormt Anderzorg een interessante keuze, dus neem deze verzekeraar op in uw vergelijking.

Meer: Zorgverzekeraars Nederland