Ga naar de inhoud

Univé Zorgverzekering

Unive Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Univé

Zorgverzekeraar Univé biedt u de keuze uit een basisverzekering, aanvullende dekkingen en natuurlijk een tandartsverzekering. U zorgt er met de zorgverzekering pakketten voor dat u kunt rekenen op een goede dekking, voor een premie die u wenst te betalen.

Voordelige en persoonlijke zorg

Zorgverzekeraar Univé zorgt voor voordelige zorg, door zich sterk te maken voor een korting op de premie. De verzekeraar onderhandelt met de verschillende zorgaanbieders, om u op een voordelige manier van dienst te kunnen zijn en de premie niet te hoog op te laten lopen.

Daarnaast zorgt zorgverzekeraar Univé voor persoonlijke zorg. De adviseurs van de verzekeraar gaan voor u op zoek naar de zorg die bij u past, zodat u daar op een prettige manier gebruik van kunt maken.

Begrijpelijke en gemakkelijke zorg

U kunt met zorgverzekeraar Univé gebruik maken van begrijpelijke zorg. De verzekeraar probeert de voorwaarden en andere uitingen zo duidelijk mogelijk voor u op te stellen, zodat u goed begrijpt wat er staat en u op basis daarvan kunt handelen.

Tenslotte zorgt zorgverzekeraar Univé voor gemakkelijke zorg. Maak gebruik van MijnGemak van de verzekeraar, waarmee u kunt rekenen op professionele hulp bij u thuis, waardoor u daar de deur niet voor uit hoeft.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland