Zekur Zorgverzekering

Zekur Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Zekur

Zorgverzekeraar Zekur is een voordelige aanbieder, waar u gebruik kunt maken van een goede premie. U kunt de dekking gewoon online afsluiten en deze vervolgens ook via het internet beheren. De verzekeraar is al 7 jaar op rij de goedkoopste van Nederland, op het moment dat u gebruik maakt van het verplichte eigen risico, in combinatie met de basisverzekering.

Scherpe premie voor Zorg

U betaalt bij de Zekur zorgverzekering een zeer scherpe prijs, voor een dekking die goed in elkaar zit. U maakt gebruik van bijvoorbeeld de basisverzekering, waarvan de inhoud door de overheid wordt vastgesteld. Dit betekent onder andere dat u de verschillende verzekeraars volledig op basis van de premie met elkaar kunt vergelijken.

Online mogelijkheden bij Zekur

Daarnaast heeft u bij een Zekur zorgverzekering een aantal handige online mogelijkheden. Het is er bijvoorbeeld mogelijk om de verzekering online af te sluiten, maar u kunt daar ook uw declaraties indienen en bijvoorbeeld uw gegevens wijzigen.

Wat dat betreft zorgt zorgverzekeraar Zekur er graag voor dat het voor u zo gemakkelijk mogelijk is. Zekur is een label van VGZ, een coöperatie waarin we onder andere Univé, VGZ, IZA en UMC zorg terugvinden, verschillende uitstekende verzekeraars op het gebied van de zorg.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland