Ga naar de inhoud

PNO Zorg Zorgverzekering

PNO Zorg Logo ZekerZorg.nl

Zorgverzekeraar PNO Zorg

PNOzorg is een toonaangevende specialist in zorgverzekeringen. PNOzorg is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot de beste zorgverzekering van Nederland. Veel mensen die de pakketten en vergoedingen van PNOzorg zien, stappen meteen over. PNOzorg biedt vrije zorgkeuze in tegenstelling tot veel andere verzekeraars.

Doelgroep

Iedereen kan zich bij PNOzorg verzekeren. Van oudsher bestaat de doelgroep uit “creatief Nederland”. Denk hierbij aan alle mediabranche (waaronder omroepen als RTL en NOS), de reclamebranche, de marketingbranche, en developers. Maar ook kunstenaars, architecten, fotografen, adviseurs, onderzoekers, ontwerpers en meer. Daarnaast richt PNOzorg zich op ondernemers, waaronder ZZP-ers.

Producten PNOzorg

PNOzorg biedt scherpe premies én uitstekende dekking. De “value for money” is zeer hoog. De speciale PNO Budget aanvullende verzekering biedt bovendien de mogelijkheid om bepaalde vergoedingen te schrappen in ruil voor een lagere premie. Als je kiest voor dit keuzevoordeel, betaal je 15% minder premie. Mede daardoor behoort de verzekering tot de goedkoopste van Nederland.

PNOzorg biedt naast de standaard basisverzekering vier aanvullende verzekeringen. PNOzorg werkt met relatief lage premies en biedt een uitstekende dekking, hoge mate van flexibiliteit, geen medische selectie en vrije keuze in zorg. De “value for money” is het hoogste van Nederland, en dat blijkt uit het feit dat PNOzorg al 7 jaar de beste zorgverzekering van Nederland biedt, onafhankelijk bepaald.

15% extra voordeel!

De speciale PNO Budget aanvullende verzekering biedt bovendien de mogelijkheid om bepaalde vergoedingen te schrappen in ruil voor een lagere premie. Als je kiest voor dit keuzevoordeel, betaal je 15% minder premie, waarmee de verzekering één van de goedkoopste van Nederland is, maar wel met uitstekende dekking.

Belangrijkste voordelen van PNOzorg:

  • Al 7 jaar op rij de beste zorgverzekeraar
  • Vrije keuze arts en ziekenhuis
  • Zet dekkingen uit en bespaar
  • Collectiviteitskorting voor iedereen
  • Zeer snelle uitbetaling van zorgkosten
  • Handige app om zorgkosten te declareren

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland