Ditzo Zorgverzekering

Ditzo Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Ditzo

Ditzo is een goedkope zorgverzekeraar, waar u alleen betaalt voor de zorg die u daadwerkelijk nodig heeft. U heeft keuze uit meerdere pakketten en kunt bijvoorbeeld aangeven of u het eigen risico graag wilt beperken, of u aan de andere kant bereid bent juist wat meer risico te lopen voor een meer scherpe zorgpremie.

Scherpe premie en vrije keuze

Sluit u een polis af bij zorgverzekeraar Ditzo? Dan kunt u rekenen op een zeer scherpe premie, in combinatie met een vrije keuze voor ziekenhuizen en specialisten. Dit is een bijzondere combinatie, aangezien veel zorgverzekeraars tegenwoordig gebruik maken van contracten met bepaalde zorgverleners.

Bij een Ditzo zorgverzekering heeft u de vrije keuze uit specialisten, waardoor u zich gewoon in het ziekenhuis in de buurt kunt laten behandelen.

Inzicht bij Zorgverzekeraar Ditzo

Daarnaast zorgt zorgverzekeraar Ditzo ervoor dat u zoveel mogelijk inzicht heeft in de zorgkosten die u maakt, of die de verzekeraar voor u vergoedt. U kunt hiervoor gebruik maken van Mijn Zorgverzekering.

U kunt daar de zorgkosten inzien en bijvoorbeeld nagaan of er nog eigen risico openstaat. U bent bij zorgverzekeraar Ditzo altijd goed op de hoogte van hoe u ervoor staat, zodat u niet te maken krijgt met vervelende verrassingen.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland