VGZ Zorgverzekering

VGZ Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar VGZ

De VGZ zorgverzekering biedt u diverse online mogelijkheden, een collectiviteitskorting en zorgt er bijvoorbeeld graag voor dat u zoveel mogelijk zelf in beweging komt. Het is deze unieke aanpak die ervoor zorgt dat VGZ ieder jaar een groot aantal nieuwe klanten mag verwelkomen en men in de laatste jaren is uitgegroeid tot een van de grote zorgverzekeraars in Nederland.

Online zaken regelen

Dankzij de online mogelijkheden bij een VGZ zorgverzekering kunt u een aantal zaken gewoon zelf regelen. U hoeft de deur bijvoorbeeld niet uit om een nota in te dienen, uw gegevens aan te passen of inzicht te krijgen in de betalingen die u nog tegemoet kunt zien. Dankzij de VGZ app kunt u gewoon op uw smartphone inzicht krijgen in uw eigen situatie.

Voordelen van VGZ

Daarnaast zorgt zorgverzekeraar VGZ er bijvoorbeeld voor dat u voordelig sportkleding kunt kopen, u met korting naar de sportschool kunt of u korting kunt krijgen op een fiets. Verder kunt u deelnemen aan een programma om te stoppen met roken of u beter te beschermen tegen de zon.

Zorgverzekeraar VGZ gaat hiermee net wat verder dan veel andere verzekeraars, waarbij de preventie er onder andere voor zorgt dat de kosten van de zorg beter beperkt blijven.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland