Azivo Zorgverzekering

Azivo Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Azivo

De Azivo zorgverzekering is er voor een ieder in de regio Den Haag. De verzekeraar vormt een onderdeel van Menzis, een grotere verzekeraar in Nederland. U kunt er profiteren van een meer specifieke benadering van de zorg, waardoor de service er van een hoger niveau is dan bij veel andere zorgverzekeraars.

Online declareren

U kunt bij een Azivo zorgverzekering gebruik maken van de mogelijkheid om online te declareren. Dat betekent dat u zelf declaraties in kunt leveren, zonder dat u daarvoor gebruik hoeft te maken van de post. Dit draagt onder andere bij aan een snellere uitbetaling van declaraties, zodat u minder lang op uw geld hoeft te wachten. Uiteraard kunt u bij zorgverzekeraar Azivo gebruik maken van een basisverzekering, of kiezen voor een van de beschikbare aanvullende dekkingen.

Korting bij Azivo

Bovendien is er bij zorgverzekeraar Azivo voor iedereen een korting beschikbaar. Bent u aangesloten bij WijkZorg bij FNV of bent u bijvoorbeeld lid van ADO Den Haag? In al die gevallen kunt u gebruik maken van een korting bij zorgverzekeraar Azivo. U betaalt op die manier in ieder geval nooit teveel voor de zorgverzekering die u er afneemt, terwijl de dekking er uitstekend is.

Meer: Zorgverzekeraars Nederland