Ga naar de inhoud

Bewuzt Zorgverzekering

Bewuzt Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Bewuzt

De Bewuzt zorgverzekering biedt je graag de meest scherpe premie aan, terwijl je aan de andere kant toch kunt rekenen op een goede dekking. De zorgverzekeraar werkt zoveel mogelijk online en zorgt er daarmee voor dat de kosten tot een minimum beperkt blijven.

Uiteraard kunt u zelf bepalen waar u voor wenst te betalen, door gebruik te maken van de drie aanvullende opties. Heeft u voldoende aan een basisverzekering? Dan betaalt u bij zorgverzekeraar Bewuzt de scherpste premie.

Online Zorgverzekering

U kunt bij zorgverzekeraar Bewuzt gebruik maken van een online zorgverzekering. Dat betekent onder andere dat u kunt inloggen om uw gegevens door te geven of deze te wijzigen. Het is daarnaast mogelijk om online declaraties in te dienen en contact op te nemen met de verzekeraar, bijvoorbeeld wanneer u een vraag heeft.

Label van VGZ

Zorgverzekeraar Bewuzt staat op eigen benen en heeft inmiddels meer dan 100.000 verzekerden. Aan de andere kant is het een label van VGZ, een van de grootste verzekeraars van Nederland.

Dat betekent dat u bij een Bewuzt zorgverzekering kunt rekenen op de kennis en ervaring van een van de grootste spelers in het land, terwijl men aan de andere kant zorgt voor een frisse wind door het landschap, met een scherpe premie tot gevolg.

Meer: Zorgverzekeraars Nederland