Ga naar de inhoud

Delta Lloyd Zorgverzekering

Delta Lloyd Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Delta Lloyd

Zorgverzekeraar Delta Lloyd mikt niet op de laagste premie, maar biedt u in plaats daarvan een uitstekende verzekering waarbij u kunt bouwen op de dekking. U kunt onder andere rekenen op 100% dekking bij spoedeisende hulp in het buitenland, maar ook op een ruime vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve zorg en bijvoorbeeld orthodontie. Verder kunt u met een Delta Lloyd zorgverzekering gebruik maken van een second opinion van een internationale topspecialist.

Goede zorg en extra services

Wat dat betreft kiest u bij een Delta Lloyd zorgverzekering in ieder geval voor goede zorg, terwijl u daar een eerlijke premie voor betaalt. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse extra services. U kunt bijvoorbeeld 24 uur per dag, 7 dagen per week vragen stellen over uw gezondheid. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van Best Docters van Delta Lloyd om een second opinion te krijgen.

Collectieve korting bij Delta Lloyd

Verder kunt u bij zorgverzekeraar Delta Lloyd in veel gevallen rekenen op een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Dit betekent dat u ondanks de goede zorg en prima service toch een scherpe premie betaalt. U ontvangt een korting op de premie via bijvoorbeeld uw werkgever, zodat u niet teveel betaalt voor de goede zorg van Delta Lloyd.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer: Zorgverzekeraars Nederland