Ga naar de inhoud

Avéro Achmea Zorgverzekering

Avéro Achmea Zorgverzekering Logo

Zorgverzekeraar Avéro Achmea

De Avéro Achmea zorgverzekering staat niet bekend als de meest goedkope zorgverzekeraar, maar u kunt er aan de andere kant wel rekenen op een goede dekking en een uitstekende service. Wat dat betreft kunt u bij Avéro Achmea rekenen op een zorgverzekering waar u daadwerkelijk wat aan heeft, zodra er een keer wat gebeurt of u graag voor controle langsgaat bij een specialist.

Zorgversneller en Zorgregelaar

U kunt bij een Avéro Achmea zorgverzekering onder andere gebruik maken van de Zorgversneller en de Zorgregelaar. Deze handige extra’s zijn beschikbaar voor alle verzekerden. De Zorgversneller zorgt ervoor dat u eerder aan de beurt bent bij een specialist of in een ziekenhuis, op het moment dat er wat aan de hand is. Dankzij de Zorgregelaar kunt u gebruik maken van een handig advies, bijvoorbeeld wanneer u een keuze wenst te maken voor een bepaalde zorgaanbieder.

Restitutie- of Naturapolis

U kunt de basisverzekering van zorgverzekeraar Avéro Achmea afsluiten op basis van een restitutie- of naturapolis. Kies voor een polis met 100% vergoeding bij de aangesloten zorgaanbieders in Nederland, of maak aan de andere kant gebruik van een meer scherpe premie waarmee u bij de aangesloten zorgverzekeraars kunt rekenen op een vergoeding van de kosten die u zelf maakt.

Meer: Zorgverzekeraars Nederland