Ga naar de inhoud

Aanvullende Verzekeringen

Uw Basisverzekering Uitbreiden

Wilt u naast de basisverzekering gebruik maken van een aanvullende verzekering? U kunt daarmee zorgen voor een meer uitgebreide dekking, bijvoorbeeld wanneer u bijzondere zorg nodig denkt te gaan hebben. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u dekking ontvangt wanneer u naar de tandarts gaat, of wanneer u langere tijd een bezoek brengt aan de fysiotherapeut.

Zorgverzekering 2015 Vergelijken

Fysiotherapie en Alternatieve Geneeskunde

De aanvullende verzekeringen van de zorgverzekeraars zijn niet verplicht, maar het is in bepaalde gevallen verstandig om deze af te sluiten. Maakt u bijvoorbeeld veel gebruik van fysiotherapie, of doet u op hoog niveau aan sport en is het risico op een blessure daardoor relatief groot?

Ook alternatieve geneeskunde behoort in veel van de gevallen tot het standaard pakket binnen de aanvullende verzekeringen. Dit is een populaire vorm van dekking, dus vergelijk de verzekeraars op basis van deze onderdelen van de polis.

Tandartsverzekering

Tenslotte vormt de tandartsverzekering een aanvullende verzekering. Het gaat in veel gevallen om een aparte aanvullende dekking, waardoor u de kosten en de baten goed tegen elkaar af kunt wegen. Ga na welke kosten u bij de tandarts verwacht en controleer de premie en de dekking van de tandartsverzekering, om na te gaan of het verstandig is om deze af te sluiten.