Ga naar de inhoud

Studenten Zorgverzekering

Besparen op je Zorgverzekering

Studeren: je doet het om in de toekomst een goede baan te krijgen. Dat je nu even weinig te besteden hebt, dat moet je er dan maar voor overhebben. Maar, de wet geldt voor iedereen, dus ook jij moet verplicht een zorgverzekering afsluiten.

Zekere Zorg helpt je bij het vinden van de juiste zorgverzekering, ook met een studenten budget. Direct het aanbod studenten zorgverzekeringen vergelijken? Gebruik dan gewoon de handige Studenten Zorgverzekering Vergelijker!

728 x 90 Berekenen

Zorgverzekering voor Studenten

Gelukkig hebben verzekeraars meestal een speciale studenten zorgverzekering. Die zijn speciaal op studenten gericht en zijn dus meestal goedkoper, maar hebben ook een minder brede dekking. De achterliggende gedachte is dat studenten een beperkt budget hebben voor een zorgverzekering, dus de goedkoopste zorgverzekering willen.

Anderzijds telt het natuurlijk ook mee dat studenten jong zijn, en jonge mensen hebben vaak minder (dure) zorg nodig. Vandaar dat de kosten die waarschijnlijk overbodig zijn, niet door een studentenverzekering worden gedekt.

Aanvullende Ziektekostenverzekering

Natuurlijk kun je ook als student juist wel behoefte hebben aan een bredere dekking. Misschien sport je veel en wil maak je vaak gebruik van fysiotherapie. Dan is het een goed idee om een dekking voor fysiotherapie aan je pakket toevoegen.

En als je een bril nodig hebt, is het laten dekken van die kosten ook geen overbodige luxe. Want juist als student wil je natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan.

Verzekeraars Vergelijken

Bij Zekere Zorg kan iedereen een passende zorgverzekering vergelijken en afsluiten. Je kunt alle zorgverzekeraars in Nederland eenvoudig met elkaar vergelijken, zodat je kunt zien welke het best bij jou past. Bepaal zelf wat je belangrijk vindt, en wat je kunt missen.

Zo vind je altijd de goedkoopste studenten zorgverzekering. En dat is natuurlijk voor iedereen belangrijk, maar als student al helemaal!
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Meer informatie: