Ga naar de inhoud

Hoe maak ik de juiste keuze als ik niet teveel wil betalen, maar wel een goede dekking wil?

Zorgverzekering 2015 Vergelijken

Bij Zilveren Kruis heeft u bijvoorbeeld keuze uit 3 verschillende polissen om de basisverzekering te regelen. U kunt kiezen voor volledige keuzevrijheid voor een zorgverlener, een ruime keuzevrijheid of een beperkte keuzevrijheid. Bij een polis met volledige keuzevrijheid betaalt u een hogere premie dan wanneer u kiest voor beperkte keuzevrijheid.

Kiest u voor een polis met een ruime of beperkte keuzevrijheid kijk dan, voordat u naar een zorgverlener of ziekenhuis gaat, of Zilveren Kruis daar afspraken mee heeft gemaakt. Wanneer dit niet het geval is, betaalt u een deel van de rekening zelf. Kiest u voor een polis met volledige keuzevrijheid dan krijgt u ook bij zogenaamde niet-gecontracteerde zorgverleners een vergoeding.

In de zorgzoeker van Zilveren Kruis ziet u met welke zorgverleners zij afspraken hebben gemaakt. Zilveren Kruis heeft ook verschillende aanvullende- en tandartsverzekeringen. Zekere Zorg helpt u graag bij het kiezen van de zorgverzekering die het beste bij u past.[addtoany]