Ga naar de inhoud

Hoe wij werken?

Wat doen wij voor u?

Wij vergelijken via onze website verschillende zorgverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder. U kunt bij ons op de website geen zorgverzekeringen aflsuiten. Onze rol is bemiddelen, daarna kunt u naar de website van de verzekeraar gaan om de verzekering daadwerkelijk af te sluiten. Heeft u vragen over de betreffende verzekering, dan is de verzekeraar dan ook uw aanspreekpunt.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor zorgverzekeringen vergelijken wij de verzekeringen van vele verzekeraars. Dit zijn de verzekeringen van de verzekeraars waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies.

Hema, United Consumers, Anderzorg, CZ, CZdirect, De Friesland Zorgverzeker, Delta Lloyd, Ditzo, FBTO, Energiek, Kiemer Zorgverzekeraar, Menzis, OHRA, ONVZ, PNO, Pro Life, Salland, Unive en Zilveren kruis Achmea zijn de aanbieders waar wij mee samenwerken. Ten behoeve van de compleetheid van onze vergelijker worden een aantal aanbieders waar wij geen samenwerking mee hebben wel meegenomen in onze vergelijker maar is het niet mogelijk de website van deze aanbieders via onze vergelijker te bezoeken.

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor zorgverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke zorgverzekeringen u in aanmerking komt. Alle zorgverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst. U kunt zelf aangeven hoe hoog u het eigen risico wilt instellen, of je aanvullende verzekeringen wilt afsluiten en of u ook verzekerd wilt zijn in het buitenland. Deze filteropties zijn zelf in te stellen met de eenvoudige filteroptie die wij aanbieden op onze vergelijkpagina. De resultaten kunnen vervolgens gesorteerd worden op: de premie, de prijs/kwaliteit en de naam van de zorgverzekeraar.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een zorgverzekering afsluit, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de verzekeraar. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van zorgverzekeringen zo up-to-date mogelijk te houden. Dit is een vaste vergoeding die van te voren is afgesproken met de verzekeraar en het bedrag verschilt per verzekeraar.