Algemene Voorwaarden

Zekere Zorg

ZekereZorg.nl doet haar uiterste best om jou als bezoeker te helpen bij het vergelijken van diverse zorgverzekeringen. ZekereZorg.nl verwijst studenten en andere gebruikers naar de websites van zorgaanbieders. Zelf bieden wij geen zorgverzekeringen aan. Alle content op ZekereZorg.nl is eigendom van ZekereZorg.nl. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Zorgverzekering 2015 Vergelijken

Reviews

ZekereZorg.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. Wij kunnen geen garanties afgeven rondom de genoemde prijzen van zorgverzekeringen. Deze ontvangen wij van de zorgverzekeraars zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

De Algemene Voorwaarden

Indien u gebruikt maakt van ZekereZorg.nl ga je daarmee ook akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.