Header Image
Home / Veelgestelde Vragen / Hoe maak ik de juiste keuze als ik niet teveel wil betalen, maar wel een goede dekking wil?

Hoe maak ik de juiste keuze als ik niet teveel wil betalen, maar wel een goede dekking wil?

Zorgverzekering 2015 Vergelijken

Bij Zilveren Kruis heeft u bijvoorbeeld keuze uit 3 verschillende polissen om de basisverzekering te regelen. U kunt kiezen voor volledige keuzevrijheid voor een zorgverlener, een ruime keuzevrijheid of een beperkte keuzevrijheid. Bij een polis met volledige keuzevrijheid betaalt u een hogere premie dan wanneer u kiest voor beperkte keuzevrijheid.

Kiest u voor een polis met een ruime of beperkte keuzevrijheid kijk dan, voordat u naar een zorgverlener of ziekenhuis gaat, of Zilveren Kruis daar afspraken mee heeft gemaakt. Wanneer dit niet het geval is, betaalt u een deel van de rekening zelf. Kiest u voor een polis met volledige keuzevrijheid dan krijgt u ook bij zogenaamde niet-gecontracteerde zorgverleners een vergoeding.

In de zorgzoeker van Zilveren Kruis ziet u met welke zorgverleners zij afspraken hebben gemaakt. Zilveren Kruis heeft ook verschillende aanvullende- en tandartsverzekeringen. Zekere Zorg helpt u graag bij het kiezen van de zorgverzekering die het beste bij u past.[addtoany]

Top