Home / Studenten Zorgverzekering Vergelijken 2017

Studenten Zorgverzekering Vergelijken 2017

Besured Berekenen Premie
 

Vergelijk Studenten Zorgverzekeringen

Ben je op zoek naar een goedkope studenten zorgverzekering 2017? Zekere Zorg helpt je hierbij, door je bijvoorbeeld te wijzen op de belangrijke elementen binnen een vergelijking door middel van slimme bespaartips. Daarnaast doen we je graag scherpe aanbiedingen, op basis waarvan jij je goed kunt verzekeren tegen mogelijke zorgkosten.

Goedkoopste Studenten Zorgverzekering

Het lijkt heel aantrekkelijk om op zoek te gaan naar een goedkope studenten zorgverzekering, maar doe dit alleen op basis van de juiste uitgangspunten en doelstellingen. Wil je een goedkope polis met een hoog eigen risico, of wil je een goede verhouding tussen de premie die je betaalt en de zorg die je aan de andere kant ontvangt?

Schat de kosten voor het komende jaar in en bepaal op basis daarvan welke dekking je nodig hebt. Heb je voldoende aan de basis studenten zorgverzekering, of komt ook de aanvullende dekking in jouw geval goed van pas?

Zorgtoeslag en Eigen Risico

Je kunt als student zorgtoeslag aanvragen en je hebt daarnaast natuurlijk de mogelijkheid om het eigen risico te verhogen. Maak je al jaren gebruik van een studenten zorgverzekering en declareer je eigenlijk nooit kosten? Dan kun je er met een hoog vrijwillig eigen risico en zorgtoeslag voor zorgen dat je maandelijks niet meer dan een paar euro per maand betaalt.

We helpen je hier bij Zekere Zorg graag bij het vinden van een goedkope studenten zorgverzekering, maar wijzen je ook op de inhoudelijke elementen waar je aan dient te denken. Sport je bijvoorbeeld veel of draag je een bril? Kijk dan ook goed naar de aanvullende dekkingen.

Aanvullende Zorgverzekering

Binnen de basisverzekering is er nauwelijks tot geen dekking voor kosten als fysiotherapie en brillen of lenzen. Je hebt hiervoor een aanvullende zorgverzekering nodig. Het is niet verplicht om deze af te sluiten bij dezelfde verzekeraar als waar je basisverzekering loopt, maar dit werkt vaak wel het meest gemakkelijk.

Sluit een goede studenten zorgverzekering af en voorkom daarmee dat je zelf voor hoge kosten komt te staan. Je kunt online de studenten zorgverzekeringen vergelijken en er daarmee voor zorgen dat je voor het komende jaar een goede keuze maakt.

Facebook0
Google+0
Twitter17
Top